De Spirit vijf-daagse

" Walk on with hope in your heart, and you'll never walk alone!" (Rodgers and Hammerstein)

30 MEI-3 JUNI 2021 / 5-DAY COURSE

Course organiser: Suzanne Tempel

Tutors: Suzanne Tempel & Rosita Belkadi

De Phoenix Fellowship biedt voor het eerst een Nederlandse cursus aan op gebied van mediamieke en psychic ontwikkeling. Neem die kans om met twee Nederlandse mediums en docenten aan de slag te gaan en je te laten helpen een volgende stap te maken in je ontwikkeling. Een ontwikkeling van ongekende mogelijkheden als je open staat voor wat zich mag ontvouwen in jou en in je Mediumschap.

Gedurende deze vijf heerlijke dagen gaan we flink aan de slag met je mediumschap en is er oog voor jouw unieke weg. Wil je verder komen op dat pad? Wil je inzicht in wat jou helpt en wat niet in het werken met jouw mediumschap? Heb je behoefte aan steun, inzicht, advies en aanmoediging langs de kant? Dan is deze vijfdaagse voor jou!

Het werken met je mediumschap gaat beter als je plezier hebt. Je energieniveau gaat dan als vanzelf omhoog. Je contacten worden beter en je bewijs dieper. Suzanne en Rosita werken beide op een geheel eigen wijze en je krijgt dan ook van beide docenten les.

Naast ‘plezier’ is ‘afwisseling’ dus ook een ander kenmerk van deze vijfdaagse waarbij je gaandeweg ontdekken mag wat werkt voor je en wat niet. Deze cursus geeft je de gelegenheid nieuwe dingen te ontdekken in je mediumschap en is Nederlands gesproken. Dus voor mensen die liever niet in het Engels een cursus volgen is dit een ideale kans.

Suzanne is in 2020 goedgekeurd als Trainee Tutor op het beroemde Arthur Findlay College en nodigt je van harte uit om deze Spirit vijfdaagse met haar te ‘lopen’!

Tijden: Zondag 10.00  - Donderdag 15.30 uur

Double Room

€ 735

Per Person

  • Own bathroom, TV and Wifi

  • Including course fee

  • Full board

  • Pick-up service from and to the airport is optional

Register

Day student

€ 625

Per Person


  • Including course fee

  • Lunch and Dinner

  • Pick-up service from and to the airport is optional

Register

  • An initial deposit of 100 euros is needed to secure your place. After filling in the subscription form you will receive payment details.
  • All prices are excluding tourist tax (€2,75 per day). This needs to be paid at Ehzerwold Estate reception at arrival depending on the number nights.
  • Drinks at the bar are for your own account. There will be an unlimited supply of fresh water, coffee, and tea in the teaching room.